Με τον Νίκο Γεωργέα να τρέχει σαν έφηβος και να αποθεώνεται από τους περίπου 15.000 θεατές και τον Βαγγέλη Πλατέλλα να κάνει τα πάντα, και να σκοράρει, η ΑΕΚ συνέχισε με νίκη 2-0 επί της Θύελλας Ραφήνας την πορεία της στη Γ’ Εθνική.

Οι οπαδοί της Ενωσης δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προς τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ενωση δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ από εκτέλεση πέναλτι για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Χθες ήταν η σειρά του Ανάκογλου να αναλάβει την εκτέλεσή του, αλλά ο Κατσιούλης απέκρουσε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και έφυγε μακριά. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ μονοπώλησε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30′ με κεφαλιά του Ντακόλ (1-0) και να σημειώσει το 2-0 με σουτ του Πλατέλλα στο 59′. Η απώλεια ευκαιριών συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και ένα λάθος του Ρόβα στο 74′ έδωσε την ευκαιρία στον Ραμπαβήλα να φύγει μόνος του και να μειώσει σε 2-1.

Στο 86′ τραυματίστηκε ο Ανάκογλου και η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο υπόλοιπο διάστημα με δέκα παίκτες.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας (85′ Πεταυράκης), Ρόβας, Σταθάκης (76′ Γροντής), Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ (65′ Μπρέσεβιτς), Ράμα, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Μπαξεβάνης (65′ Προδρόμου), Ντόσκας, Τασιόπουλος, Γεραγωτέλλης (52′ Ντούνης), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας, Πασάς (52′ Κατσούγκρης), Δημοσπύρος.

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τον αντίπαλο τον ενδιέφερε να μη δεχθεί πολλά γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με όλους τους τρόπους, αλλά πάλι αγχωθήκαμε γιατί δεν τελειώσαμε το ματς γρήγορα. Οπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος με μία φάση σημείωσε ένα γκολ και έφερε την πίεση και το άγχος στο ματς. Τα θετικά ήταν πάρα πολλά. Κάποια στιγμή αυτές οι φάσεις θα γίνουν γκολ».

n Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου: Ηρόδοτος – Κηφισιά 3-1, Πανναξιακός – Μανδραϊκός 0-0, ΑΕΚ – Θύελλα Ραφήνας 2-1, Τρίγλια Ραφήνας – Κυανούς Αστήρ Βάρης 1-0, Ηλυσιακός – Ερμής Ζωνιανών 2-1, Αιγάλεω – Αγιος Νικόλαος 1-0, Περαμαϊκός – Περιστέρι (αναβλήθηκε).