«Είπα στους πολίτες να «λιντσάρουν πολιτικά» τον Πάχτα», δήλωσε την Τρίτη ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην πρωτοφανή παρότρυνσή του προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε στο Star το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου μάλιστα, σημειώθηκε έντονη λογομαχία μεταξύ τους με αποτέλεσμα, ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει από το στούντιο την ώρα της συνέντευξης.

Ο κ. Καμμένος αποκάλεσε τη δημοσιογράφο «ψεύτρα» και «γελοία» με αποτέλεσμα η κ. Τσαπανίδου να του απαντήσει πως κανονικά θα έπρεπε να τον πετάξει έξω από το στούντιο, αλλά λόγω ευγένειας δεν το κάνει. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τελικά αποχώρησε από το στούντιο.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είπε: «Ειμαστε αστικό κόμμα και δεν υιοθετούμε τη βία.«Δεν ήταν δήλωση στις κάμερες, ήταν μια συζήτηση που είχα με μανάδες που τα παιδιά τους έπιναν επί 22 ημέρες νερό με αρσενικό. Με ρώτησαν λοιπόν: Τι να κάνουμε με τον Πάχτα; Να τον λιντσάρουμε; Και τους είπα: Ναι, να τον λιντσάρετε πολιτικά» τόνισε ο κ. Καμμένος και επέμεινε: «Δεν είπα να τον δείρουν, είπα να τον λιντσάρουν πολιτικά».

«Καλώ τον εισαγγελέα να με λιντσάρει, παραιτούμαι κάθε ασυλίας, αλλά ζητώ παράλληλα να δει ο εισαγγελέας τι γίνεται με το νερό στις Σκουριές», ανέφερε ο ίδιος.