Να πιστέψουν στους εαυτούς τους προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος την ώρα του φαγητού τους έβαλε να δουν το βίντεο του αγώνα για να εντοπίσουν τα λάθη τους!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στηρίζει τον προπονητή και διαψεύδει τις φήμες περί Γιώργου Δώνη, ενώ υπάρχει εμπιστοσύνη τόσο στον «Ολλανδό», όσο και στο πλάνο που έχει σχεδιαστεί. Στο μεταξύ, ο Αναστασίου συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Απήλιον μετά το κακό παιχνίδι (1-1) στα Χανιά με τον Πλατανιά και τους είπε:

« Όλη τη βδομάδα δουλεύουμε σωστά και ανταποκρίνεστε απόλυτα σε όσα σας ζητάω. Βλέπω ότι το έχετε. Ξέρω ότι το έχετε. Μετά παίζουμε το ματς και έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα. Γιατί δεν το βγάζετε στο γήπεδο; Είναι καθαρά στο μυαλό σας. Πρέπει να το πιστέψετε, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται» είπε ο προπονητής των Πρασίνων που τους προέτρεψε να δουν τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, όπου ο ΠΑΟ είχε καλή απόδοση έφτασε στην ισοφάριση και πίεσε:

«Ένα παιχνίδι που με βάση την αξία μας έπρεπε να το νικήσαμε, καταλήξαμε ικανοποιημένοι που δεν χάσαμε. Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας».