Ξεχειλίζει ποδοσφαιρική ομορφιά η Καλλονή! Η νεοφώτιστη ομάδα της Μυτιλήνης συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, με τον Απόλλωνα να είναι το νέο θύμα της (1-3) στη Ριζούπολη. Ηταν η τρίτη νίκη της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη στο πρωτάθλημα που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

«Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε την αγωνιστική ταυτότητά μας», είπε ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής, που ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη νέα νίκη, ωστόσο έκανε λόγο για «καλό ξεκίνημα, όχι για ομάδα – έκπληξη του πρωταθλήματος». Και εξήγησε: «Είναι ακόμη νωρίς να το πούμε αυτό. Εχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε μέχρι τώρα καλή πορεία».

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχασε τον Μπλάζεκ λόγω τραυματισμού στο 40′, ενώ οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν αδυναμία να αντιδράσουν όταν ήρθε το 0-1 από τον Μανούσο στο 53′ με σουτ στην κίνηση. «Κάναμε λάθη (σ.σ.: συνολικά 48) και μετά το δεύτερο γκολ καταρρεύσαμε. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό, καθώς παίζαμε στην έδρα μας και υπήρχε πολύς χρόνος μπροστά μας», είπε ο προπονητής των γηπεδούχων Αλέκος Βοσνιάδης, αναφερόμενος στο 0-2 του Λεάντρο Πίντο στο 66′ με δυνατό φάουλ (βρήκε και σε σώμα αντιπάλου). Ο Σιδεράκης ήταν ο φύλακας άγγελος της Καλλονής, καθώς είχε καλές αποκρούσεις σε εκείνο το σημείο, ενώ στο 76′ ο Μαρσέλο «κρέμασε» τον Τζόρβα (0-3). Ο Απόλλωνας μείωσε στο 90′ με πέναλτι του Πετρόπουλου έπειτα από χέρι του Σιλιγαρδάκη που έγινε σε κτύπημα φάουλ του Μίνγκα.

Διαιτητής: Λιαχούδης.

Απόλλων Σμύρνης:Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κάρμπος (55′ Φαρινόλα), Αλβάρεζ, Γκουέλα, Μπλάζεκ (40′ Μίνγκας), Εγκον, Πετρόπουλος.

ΑΕΛ Καλλονής:Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο (77′ Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο (81′ Περόνε), Χουάνλου, Μανούσος, Καζάκης (71′ Γκάσιτς).