Την έναρξη της συνεργασίας τους παρουσίασαν την Πέμπτη η ΑΕΚ με τη Nova στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου έγινε γνωστή και μία σημαντική προσφορά που θα ισχύει για τους οπαδούς της Ένωσης, αλλά και την ίδια την ομάδα.

Συγκεκριμένα για τους φίλους της ΑΕΚ θα υπάρχει 50% έκπτωση στο αθλητικό πακέτο (που δεν έχει τις ταινίες), με το κόστος να φτάνει τα 299 ευρώ το χρόνο. Μάλιστα, η πώληση του συγκεκριμένου πακέτου θα γίνεται μέσω της ΑΕΚ, από τηλεφωνικό κέντρο που θα γίνει γνωστό αργότερα. Επίσης, όποιος διαθέτει το Forthnet Triple Play θα μπορέσει να προσθέσει αθλητικά κανάλια με 149 ευρώ τον χρόνο αντί για 249 ευρώ.

Από τις συγκεκριμένες προσφορές το σημαντικό, εκτός από τη μειωμένη τιμή που υπάρχει είναι και το γεγονός ότι μέρος των χρημάτων θα πηγαίνει και στην ίδια την ομάδα! Η ΑΕΚ δηλαδή δεν θα παίρνει λεφτά από τη NOVA μόνο από τη μεταξύ τους ετήσια χορηγική συμφωνία, προκειμένου να δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά θα έχει έσοδα και από κάθε πώληση του ειδικού πακέτου που θα αγοράζουν οι φίλοι της!

Στη συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό της ΑΕΚ το παρών έδωσαν οι: Δέλλας, Μπρέσεβιτς και Κορδέρο, ο Γιώργος Ρόκκας και η Αγγελική Αρκάδη. Από πλευρά της Νova ήταν ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Γρηγόρης Κατσογιάννης και η Διευθύντρια της πλατφόρμας, Κατερίνα Κασκανιώτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για τους εκτός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, απάντησε: «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αλλά εξετάζουμε όλα τα τα ενδεχόμενα για να μπορέσουμε να μεταδώσουμε και τους εκτός έδρας αγώνες της ΑΕΚ».

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: «Η Nova έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι βοηθάει όλες τις ομάδες. Για μας είναι πολύ σημαντικό, στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της ΑΕΚ να είναι δίπλα μας. Και για τον κόσμο είναι σημαντικό γιατί θα μπορέσει να έχει επαφή με την ομάδα. Το θεωρώ σημαντικό γιατί στην πιο δύσκολη στιγμή η Nova είναι εδώ και οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Η Nova αποδεικνύει ότι στηρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το brand name της ΑEK είναι πολύ μεγάλο και για αυτό και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από αυτή την συνεργασία».