Τις τέσσερις τελευταίες μεταγραφές του (Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαλμπόα) παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο με τον Κροάτη Ντάνιελ Πράνιτς να δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει ευθύνες και να σηκώσει στην πλάτη του την ομάδα.

«Ξέρω ότι πολλοί περιμένουν από μένα να ηγηθώ επειδή έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπάγερν και έχω την εμπειρία να επωμιστώ αυτό το ρόλο. Είδα και το παιχνίδι με τη Βέροια. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς αξιόλογους νέους παίκτες αλλά χρειάζεται και τη δική μας βοήθεια των πιο έμπειρων, του Μπεργκ, του Σίλντενφελντ, του Μέντες, την δική μου. Πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες» τόνισε ο κροάτης αριστεροπόδαρος άσος που εξήγησε σε ποια θέση του αρέσει να παίζει: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις αριστερά αλλά αισθάνομαι πιο ασφαλής στο κέντρο».

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός Ατζαγκούν που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 14 υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει τους στόχους του.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, το 7άρι της ομάδας έκανε αναφορά στην πορεία του, ενώ επισήμανε πόσο πολύ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟ: «Μετά την ΑΕΚ πήγα στη Γαλλία για ένα χρόνο, αλλά δεν περνούσα τόσο καλά. Μετά ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που μίλησα με τον Νίκο (σ.σ. Νταμπίζα) μιλούσα καθημερινά με τον μάνατζέρ μου για να βρούμε τρόπο να έρθω στην Ελλάδα.Έψαχνα λύση με τη Λιλ, αφού τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Η λύση βρέθηκε και τώρα είμαι εδώ. Ήθελα πραγματικά να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα για μένα αλλά με καθημερινή σκληρή δουλειά νομίζω ότι θα τα καταφέρω». Μίλησε μάλιστα στα αγγλικά εξηγώντας πως τα ελληνικά του δεν είναι πολύ καλά, ενώ υποστήριξε ότι έκανε δυνατές προπονήσεις και είναι έτοιμος να αγωνιστεί!

Ο Αντριάν Μπαλμπόα που αποκτήθηκε ως δανεικός και φυσικά θέλει την περισσότερη δουλειά από τους άλλους τρεις για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο, συμπλήρωσε κι αυτός με τη σειρά του: «Είμαι ευτυχής που παίζω για τον Παναθηναϊκό, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου άνοιξαν τις πόρτες για να έρθω στο σύλλογο».