Ο Εργοτέλης, πραγματοποίησε την δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία του φέτος στο Πρωτάθλημα, αφού ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, που ήλπιζε ότι από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα ξεκινούσε το χτίσιμο της έδρας-κάστρο της Ξάνθης, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανθρακικό, είδε τον εφιάλτη των στραβοπατημάτων εντός έδρας, που είχε ταλαιπωρήσει την ομάδα της Θράκης την περσινή αγωνιστική περίοδο, να εμφανίζεται και πάλι.

Η Ξάνθη είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και στο 43’ είχε δοκάρι με τον Ντε Γκούζμαν, ενώ και ο Εργοτέλης απείλησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι με τον Μπατιμπάνγκα στο 71’.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέμα, Μπέρτος (65’ Μπαξεβανίδης), Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μαρίν, Μαρσελίνιο (58’ Κάλβο), Μάνταλος (76’ Τριάδης), Σολάρι.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας (43’ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Καρντόζο, Μπαντιμπάγκα (87’ Μπουχαλάκης), Μπαμ Μπαμ (69’ Ρομάνο), Αναστασάκος, Χαντί.