Ευνοϊκό πρόγραμμα και όμιλο στα μέτρα του Ολυμπιακού έβγαλε η κλήρωση στο Μονακό, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που συνοδεύτηκε από δύο μεταγραφές! Στο Πριγκιπάτο ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ το κλείσιμο της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Οι Ερυθρόλευκοι ύστερα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις –είχαν αρχίσει εδώ και δέκα ημέρες –συμφώνησαν με την Μπαστιά για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι Σαμπού Γιαταμπαρέ έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ. Επίσης, επήλθε συμφωνία με τη Μονακό για τον δανεισμό του 25χρονου κονγκολέζου αμυντικού μέσου Ντέλβιν Ντινγκά με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2014.

Ο Μίτσελ ήταν αισιόδοξος για την πρόκριση στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ίδιο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε χθες στο Μονακό και μίλησε για δύο μεταγραφές που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στους Ερυθρόλευκους.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Εχουμε στον όμιλο δύο ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Η Παρί και η Μπενφίκα είναι πολύ δυνατές ομάδες. Οσο για την Αντερλεχτ, δεν είναι ο ευκολότερος αντίπαλος. Δεν είναι όμως Νάπολι ή Σοσιεδάδ. Είμαστε αισιόδοξοι. Εχουμε ένα δυνατό ρόστερ που αν παίξει αναλογικά με τις δυνατότητές του θα καταφέρει να αντεπεξέλθει. Φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί, έχει και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή και ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερος. Θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, να κάνουμε και την υπέρβαση στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο Μίτσελ υπογράμμισε: «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί του ομίλου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αποφύγαμε τις αγγλικές, ισπανικές και ιταλικές ομάδες, κάτι που είναι πάρα πολύ καλό για εμάς. Με την Αντερλεχτ έχουμε παίξει πρόσφατα και παρότι δεν ήμασταν έτοιμοι τα πήγαμε πολύ καλά».