Μικρές δόσεις από τα κεφάλαια της ζωής μιας «Νυμφομανούς» συνεχίζει να προσφέρει ο Λαρς φον Τρίερ. Το επόμενο, τρίτο κεφάλαιο, έχει σκοτεινό χαρακτήρα και πρωταγωνίστρια την Ούμα Θέρμαν.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κλιπ της ταινίας «Nymphomaniac» που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και προκαλούν με τα ερωτικά παιχνίδια των ηρώων, στο τρίτο κλιπ παρουσιάζεται η πλευρά της απατημένης συζύγου, της «Mrs H.». «Θεατές» αυτής της αρρωστημένης σχέσης του ζευγαριού είναι τα παιδιά.

Με περίσσια ψυχραιμία και βλέμμα.. δολοφονικό, η Ούμα Θέρμαν επισκέπτεται το σπίτι της ερωμένης του συζύγου της μαζί με τα τρία παιδιά της και ρωτάει την Τζο αν είναι δυνατόν να τους δείξει «το πορνικό κρεβάτι».

Αν και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι έρχεται το ξέσπασμα της συζύγου, στο βίντεο όλα κυλούν ήρεμα. Η Θέρμαν οδηγεί τα παιδιά στο εν λόγω κρεβάτι. «Ας πάμε να δούμε το αγαπημένο μέρος του πατέρα σας. Εδώ λοιπόν συνέβησαν όλα» λέει.

Στο προηγούμενο κλιπ, ο Ζερόμ (Σία ΛαΜπεφ) συστήνει μια νεαρή κοπέλα στο γραφείο και στη συνέχεια μπαίνει μαζί της στο ασανσέρ και πατά κρυφά το κουμπί του Stop.

Σύμφωνα με την υπόθεση, μια γυναίκα ανακαλύπτει τις κρυφές ερωτικές επιθυμίες της κι εμείς παρακολουθούμε οκτώ κεφάλαια από τη ζωή της (την ενσαρκώνει η Σαρλότ Γκενσμπούρ).

Στην ταινία που βγαίνει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζέιμι Μπελ, Γουίλεμ Νταφόε, Κόνι Νίλσεν.