Την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Μίτσελ Γκονζάλες ο οποίος ήταν ικανοποιημένος από την κλήρωση στο Μονακό.

«Αποφύγαμε τις αγγλικές, ισπανικές και ιταλικές ομάδες, κάτι που είναι πάρα πολύ καλό για εμάς. Με την Άντερλεχτ έχουμε παίξει πρόσφατα και παρόλο που δεν ήμασταν έτοιμοι τα πήγαμε πολύ καλά», τόνισε ο Μίτσελ και πρόσθεσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την κλήρωσή. Δεν υπάρχουν τα μεγάλα αστέρια, χωρίς βέβαια να είναι κι εύκολα τα πράγματα. Έχουμε πολλές φιλοδοξίες και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε».

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι αν μπορούσε να επιλέξει στο πρόγραμμα θα ήθελε την Αντερλεχτ στο πρώτο ματς εκτός έδρας και στο τελευταίο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βομβαρδισμός δημοσιευμάτων στη Ρωσία που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον ρωσικών συλλόγων για τον Πάουλο Μασάντο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στη Ρούμπιν Καζάν και στην πρόταση που ετοιμάζει ύψους 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον 27χρονο πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Ο Χοσέ Χολέβας αποτελεί εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της αριστεράς πλευράς της άμυνας της Μπεσίκτας. Αυτό υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του τουρκικού σύλλόγου Αχμέτ Νουρ τονίζοντας ότι πρώτος στόχος είναι ο ολλανδός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεξάντερ Μπούτνερ.

«Υπάρχουν δύο επιλογές. Ο Μπούτνερ είναι η προτεραιότητά μας. Έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Όμως περιμένουμε να δούμε αν θα αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αριστερό μπακ για να μας παραχωρήσει τον Ολλανδό δανεικό για ένα χρόνο. Περιμένουμε και ελπίζουμε να γίνει. Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Χολέβας», τόνισε ο Αχμέτ Νουρ