Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει δρομολογήσει εξελίξεις για την αντικατάσταση του Μίτσελ, ωστόσο ο ισπανός κόουτς πιστεύει ότι πήρε παράταση στον Ερυθρόλευκο πάγκο μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης.

Δημοσίευμα στην Ολλανδία σημειώνει ότι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των Οράνιε ,Μπερτ Φαν Μαρβάικ είναι έτοιμος να εργαστεί στον Ολυμπιακό!

Ο Μίτσελ μπορεί να ανέβηκε 10 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη (από την 100η πήγε στην 90η θέση) λόγω ότι ο Ολυμπιακός σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του 50χρονου τεχνικού.

Οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (μετά θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ) και θα διαπιστωθεί αν ο Μίτσελ θα πάρει παράταση ζωής στον πάγκο του Ολυμπιακού ή θα αποτελέσει παρελθόν.

***Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό ότι η υπόθεση της απόκτησης του μέσου Μπακαγιέ Τραορέ της Μίλαν βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο 28χρονος διεθνής αμυντικός χαφ από το Μάλι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους έχοντας μεγάλο κίνητρο τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ερυθρόλευκοι πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση και δεύτερου αμυντικού χαφ. Στη λίστα βρίσκονται οι Ματιέ Φλαμινί, Βάλτερ Γκαρκάνο.