Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας, καθώς σε ηλικία 54 ετών συμμετείχε στον αγώνα της ομάδας του Βίτοσα Μπίστριτσα με τη Ρακόφσκι που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Το 2011 ο Μπορίσοφ είχε θριαμβεύσει στην ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη της Βουλγαρίας συγκεντρώνοντας το 44% των ψήφων, έναντι 24% του τότε άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ντέκο, ΤΕΛΟΣ. Ενας από τους πιο διάσημους Βραζιλιάνους που αγωνίστηκαν με την Εθνική…. Πορτογαλίας, ο Ντέκο, αποφάσισε να δώσει τέλος στη 17χρονη καριέρα του μία ημέρα πριν γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του, λόγω των συνεχών μυϊκών τραυματισμών. Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το πορτογαλικό διαβατήριο οδήγησε το 2004 την Πόρτο του Μουρίνιο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το τρόπαιο κατέκτησε ξανά το 2006 με την Μπαρτσελόνα. Τελευταία ομάδα του ήταν η Φλουμινένσε, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Τσέλσι. Εχει παίξει επίσης σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

έφυγε νωρίς. Ο Μπρούνο Λαμπαντία είναι ο πρώτος προπονητής-θύμα της φετινής Μπουντεσλίγκα. Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες της Στουτγάρδης αποδείχθηκαν αρκετές για να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου. Αντικαταστάτης του ορίστηκε ο 40χρονος Τόμας Σνάιντερ, ο οποίος από το 2011  κοουτσάρει την ομάδα Κ-17 του γερμανικού συλλόγου. Το πρώτο παιχνίδι του Σνάιντερ θα είναι ο επαναληπτικός των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ριέκα στην Κροατία.

Υποψήφιοι για να ακολουθήσουν τον Λαμπαντία θεωρούνται ο Τόρστεν Φινκ του Αμβούργου και ο Γενς Κέλερ της Σάλκε.