«Ηλίθιους» χαρακτήρισε τους Ελληνες ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, ενώ, αναφερόμενος σε όσους πολίτες αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις, είπε: «Fuck you».

Οι δηλώσεις αυτές, που προκαλούν αίσθηση, έγιναν σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σταυρίδης στη νορβηγική εφημερίδα «Bergens Tidente», στις 4 Αυγούστου, ενώ ήταν ακόμη στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Στέλιου Σταυρίδη

Ο κ. Σταυρίδης ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια για το πάρκο του Ελληνικού. «Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στη... νοημοσύνη των Ελλήνων: «Αν οι Ελληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ' το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Πωλείται: ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατ. κατοίκους».

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ