Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα για τα αποκαλούμενα «κουτιά» του σεξ (sexboxes), ενός είδους drive-in sex, όπου οι άνδρες αντί να παρακολουθούν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου θα μπορούν να συνευρίσκονται με εκδιδόμενες γυναίκες.

Στη δημιουργία αυτού του κέντρου σεξ έξω από την πόλη προέβη ο Δήμος της Ζυρίχης κάνοντας λόγο για μια ενέργεια η οποία θα συμβάλει στον καλύτερο έλεγχο της πορνείας.

Τα εννέα κουτιά του σεξ, τα οποία βρίσκονται σε μια πρώην βιομηχανική περιοχή στα δυτικά της Ζυρίχης, θα ανοίξουν σήμερα στις 7 το απόγευμα και θα λειτουργούν όπως κάθε μέρα έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Δίπλα τους υπάρχουν αποδυτήρια, τουαλέτες και ντους για τις εργαζόμενες γυναίκες, όπως και κτίριο με τραπέζια και καρέκλες για καφέ, κουβέντα και ...ανάπαυλα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του κέντρου, για το οποίο υπάρχουν ειδικές πινακίδες πληροφοριών και πρόσβασης, για να επιτραπεί η είσοδος, θα πρέπει ο «πελάτης» να φθάσει στον χώρο με το αυτοκίνητό του και να μη συνοδεύεται από κανέναν άλλο.

Στο χώρο επιτρέπονται και τροχόσπιτα ενώ απαγορεύεται το υπαίθριο σεξ.

Επιπλέον, απαγορεύονται, τα μικρόφωνα, οι ηχογραφήσεις, οι φωτογραφίες και οι βιντεοσκοπήσεις.

Μετά την είσοδό τους στον συγκεκριμένο χώρο, οι πελάτες-οδηγοί, που δεν μπορούν να είναι κάτω των 18 ετών θα «υποχρεούνται» να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδρομή, η οποία υποδεικνύεται με σχετικές πινακίδες και κατά μήκος της υπάρχουν περίπου 40 ιερόδουλες.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το συγκεκριμένο μέτρο θα συμβάλει στην απομάκρυνση των εκδιδόμενων γυναικών από το κέντρο της πόλης, στον περιορισμό της διακίνησης γυναικών από εγκληματικά δίκτυα και στη διασφάλιση της υγιεινής και της σωματικής ακεραιότητάς τους.

Το έργο κόστισε 1 εκατ. ευρώ και εγκρίθηκε με δημοψήφισμα από τους δημότες της Ζυρίχης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από