Η Σάλκε,αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από το Ανόβερο στην τρίτη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ολα άρχισαν άσχημα για τη Σάλκε,αφού στο 15′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χέβεντες. Ο αμυντικός της Σάλκε ανέτρεψε τον Ντιούφ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι και να τον αποβάλει. Ο Χούτζ εκτέλεσε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για το Ανόβερο. Ο Ντιούφ που ήταν κορυφαίος παίκτης για το Ανόβερο, σκόραρε στο 42′ για το 2-0.

Η Σάλκε βελτίωσε την απόδοση της στο β’ μέρος και μείωσε με τον Ζαλάι στο 55′. Το Ανόβερο έμεινε με δέκα παίκτες στο 74′ αφού αποβλήθηκε ο Χούτζ. Ομως, η Σάλκε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, μάλιστα τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 85′ ο Φουκς.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Μπάγερν, η οποία με γκολ των Ριμπερί (69′ ) και Ρόμπεν (78′), νίκησε στο Αλιαντς Αρένα 2-0 τη Νυρεμβέργη.

Αλλα αποτελέσματα: Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 4-2, Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ 3-3, Μάιντς-Βόλφσμπουργκ 2-0, Χέρτα-Αμβούργο 1-0. Παρασκευή: Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 1-0.