Η φανέλα με το νούμερο 11 της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα αδειανή.

Οι Μέρενχες φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία με την Τότεναμ για το τίμημα που πρέπει να καταβάλουν ώστε να κάνουν δικό τους τον καλύτερο παίκτη της περυσινής Πρέμιερ Λιγκ, τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο δημοσιογράφος του Sky Italia Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο που θεωρείται ειδήμων στα μεταγραφικά αποκάλυψε πως η μεταγραφή του ουαλού άσου θα κοστίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης 108,8 εκατ. ευρώ και στα ανταλλάγματα θα συμπεριληφθεί και ο Φάμπιο Κοεντράο τον οποίον οι Λονδρέζοι κοστολόγησαν στα 17,5 εκατ. ευρώ αν και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 23 εκατ. ευρώ.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε θα πρόκειται για την ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θα σπάσει το ρεκόρ των 93 εκατ. ευρώ που έδωσε επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ρεπορτάζ του Ντι Μάρτζιο φαίνεται να επιβεβαιώνουν οι μεταγραφικές κινήσεις της Τότεναμ τις τελευταίες ώρες.

Τα «Καυτά Σπιρούνια» άρχισαν να δαπανούν τεράστια ποσά για την ενίσχυσή τους αποκτώντας παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Μπέιλ.

Ενας απ’ αυτούς είναι ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν τον οποίον «έκλεψε» η Τότεναμ από την αγκαλιά της Λίβερπουλ συμφωνώντας να πληρώσει στην Ανζί 35 εκατ. ευρώ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα ενισχύει τον τραπεζικό του λογαριασμό με 100.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τον Γουίλιαν είχε αποκτήσει την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου η Ανζί Μαχατσκαλά από τη Σαχτάρ για 35 εκατ. ευρώ, αλλά λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας του Νταγκεστάν ο ιδιοκτήτης της Σουλεϊμάν Κερίμοφ αποφάσισε να τον πουλήσει, όπως και όλα τα αστέρια του συλλόγου, μεταξύ αυτών και τον Ετό, ο οποίος ψάχνει ομάδα.

Εκτός του Γουίλιαν η Τότεναμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και για τον αργεντινό επιθετικό της Ρόμα Ερικ Λαμελά. Για τον Κόκο, όπως είναι το προσωνύμιό του, η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να δώσει επίσης 35 εκατ. ευρώ.

Αν οι κινήσεις του λονδρέζικου συλλόγου έχουν αίσιο τέλος τότε το συνολικό ποσό που θα έχουν δώσει φέτος για μεταγραφές θα αγγίξει τα 120 εκατ. ευρώ.

Θέλει να φύγει ο Κασίγιας. Η απόφαση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι να αφήσει στον πάγκο τον Ικερ Κασίγιας στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του διεθνούς πορτιέρο ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της Μούντο Ντεπορτίβο, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Απ’ αυτή την κατάσταση προσπαθεί να επωφεληθεί η Αρσεναλ, η οποία ετοιμάζει πρόταση για τον Κασίγιας αν και το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η επίθεση.

Ενα από τα ακραία σενάρια που γράφτηκαν στον ισπανικό Τύπο ανέφερε πως ο Κασίγιας είναι πιθανό να πάει στην Μπαρτσελόνα, από την οποία θα φύγει στο τέλος του χρόνου ο Βαλντές.