Για λάθη που επαναλαμβάνονται στην ΑΕΚ έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Βελεστίνο(1-1).

Ο τεχνικός της Ενωσης φάνηκε προβληματισμένος για την κακή εικόνα της ομάδας του στο α΄ ημίχρονο. Τόνισε: «Η έλλειψη συγκέντρωσης, η νευρικότητα και η μεγάλη κούραση είναι αιτίες για την κακή απόδοση, όμως δεν αποτελούν δικαιολογίες. Όταν επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη υπάρχει πρόβλημα. Πάντως στο β΄ ημίχρονο υπήρξε βελτίωση. Τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν καλά στοιχεία. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφών, ο Δέλλας είπε:«Μιλάω με τη διοίκηση, όμως δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε τώρα».

Για την απουσία του Ράμα, ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε:«Κρίναμε ότι είναι καλύτερο να μην τον χρημοποιήσουμε προληπτικά για να τον έχουμε στα επόμενα φιλικά ματς και στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Η Καλαμαριά προηγήθηκε στο σκορ με τον Βλάχο(16΄)και η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια του νεαρού Κασβιρόπουλου(57’).

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Τσουμάγκας (55’ Αργυρίου), Σταθάκης (75’ Τζανετόπουλος), Ντούμπερετ (64’ Τσούπρος), Γεωργέας (71’ Κάτσικας), Ρόβας (55’ Κασβιρόπουλος), Κορδέρο (67’ Παληαρούτας), Πεταυράκης (75’ Τσουκαλάς), Ανάκογλου (78’ Τζάθας), Δημγκιόκας (55’ Μούργκα), Μπρέσεβιτς (73’ Τσεβάς).