Είναι γνωστό ότι ο Τζ. Τζ. Αμπραμς ποντάρει στο πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τις νέες του δουλειές και φροντίζει να το διατηρεί ως συστατικό μιας επιτυχημένης συνταγής. Αυτή τη φορά όμως μοιάζει να «παίζει» με το κοινό, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τίτλο «Stranger» που μοιάζει με τρέιλερ σε παραγωγή της εταιρείας του ίδιου, Bad Robot, δίχως όμως να αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω.

Αραγε πρόκειται για μια νέα ταινία ή σειρά; Μήπως συνδέεται με το νέο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» που σκηνοθετεί ο ίδιος ή μήπως με τη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Believe» που ετοιμάζει; Θα μπορούσε ωστόσο να «συνοδεύει» το μυθιστόρημα του Αμπραμς με τίτλο «S.».

Τα ερωτήματα που αφήνει το βίντεο με τον μυστηριώδη πρωταγωνιστή είναι πολλά. Οι εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν γύρω από την έκπληξη που ετοιμάζει ο δημιουργός των σειρών «Alias» και «Lost»

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το 2007. Πριν από την ταινία «Transformers» είχε προβληθεί ένα άλλο τρέιλερ, εκείνο του «Cloverfield» – παραγωγής του ίδιου – μιας ταινίας για την οποία κανείς δεν γνώριζε μέχρι τότε τίποτα.