Ενα πρόσωπο μπορεί να είναι ωραίο δίχως να είναι εντυπωσιακό! Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου άρεσε (2-0) στην επιστροφή του στο γήπεδο της Λεωφόρου κόντρα στον Παναιτωλικό, κυρίως γιατί είχε πάθος, ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν στην τακτική πολύ καλός. Δεν είχε τους μεγάλους σταρ, όμως ήταν ομάδα!

«Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Η εικόνα μας ήταν θετική. Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι», τόνισε ο Αναστασίου.

Δύο ξένοι, ο ισπανός αριστερός μπακ Νάνο και ο Σουηδός Μάρκους Μπεργκ (65′ το 2-0), πέτυχαν τα γκολ και έδειξαν ότι θα βοηθήσουν πολύ τον Παναθηναϊκό με την εμπειρία τους. Ωστόσο τρεις Ελληνες, ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο Θανάσης Ντίνας και ο Νίκος Μαρινάκης, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και χειροκροτήθηκαν από περίπου 12.000 οπαδούς. Ο Ντίνας για άλλο ένα παιχνίδι εφέτος ήταν πηγή κινδύνου και είχε την πάσα στην καρδιά της άμυνας, με τον Λαγό να κερδίζει την κόκκινη κάρτα του Δάρλα (ήταν τελευταίος παίκτης και τον ανέτρεψε) στο 50′. Ο Κουτρουμπής ήταν άψογος στο κέντρο της άμυνας και όταν προωθήθηκε στο 1ο λεπτό κέρδισε το πέναλτι από τον Μπόγιοβιτς που τον τράβηξε από τη φανέλα (Νάνο από τα 11 μ., 1-0).

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος τα είχε με τη διαιτησία κάνοντας λόγο για επιθετικό φάουλ στο πέναλτι και άδικη αποβολή.

Καλή η διαιτησία του Ζαχαριάδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69′ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Ντίνας, Λαγός, Μπαϊράμι, Αμπέιντ (84′ Μουζακίτης), Καρέλης (60′ Μπεργκ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (57′ Γκόλιας), Πασάς (66′ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (76′ Παπουτσογιαννόπουλος).