Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι (φωτογραφία) θέλει να πάρει τη δική του ρεβάνς στην Ελλάδα και χωρίς να είναι στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης έδειξε την κλάση του στο χθεσινό ματς του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο.

Ο αργεντινός εξτρέμ μπήκε αλλαγή στο 56′ και έσπρωξε την κρητική ομάδα στην επίθεση. Το τελικό 0-0 οφείλεται στην αδυναμία των γηπεδούχων να τελειώσουν με επιτυχία τις φάσεις και στην πολύ καλή απόδοση του γκολκίπερ του Πανιωνίου Σπυρόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και αγωνιζόμενοι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπρόπουλου (με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84′) έφυγαν από το Ηράκλειο απόλυτα ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι δεν πανηγύρισαν τη νίκη, χειροκρότησαν όμως τον Γκαλέτι ο οποίος έκανε καριέρα στον Ολυμπιακό (είχε αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας).

Το ματς διαιτήτευσε ο Κύζας (Δράμας). Κίτρινη κάρτα: Γκαλέτι, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο – Μητρόπουλος, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Λάζνικ, Αραβίδης, Γιαννακόπουλος.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μπούρμπος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης (57′ Ζε Εντουάρντο), Κουτσιανικούλης (57′ Γκαλέτι), Περογαμβράκης (81′ Ογιος), Νιμανί.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κολοβός, Λάσνικ (86′ Καλτσάς), Ντούνης (74′ Παναγιωτούδης), Αραβίδης (90′ Μαρουκάκης).