Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Στη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε άλλες έξι συλλήψεις.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ελέγχθηκαν συνολικά 21 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις και βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις.

Από αυτές, οκτώ παραβάσεις αφορούσαν στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, άλλες τρεις ήταν για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, δύο παραβάσεις αφορούσαν στέρηση πιστοποιητικού υγείας, ενώ καταγράφηκαν ακόμη παραβάσεις που - μεταξύ άλλων -αφορούσαν στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, καταλήψεις αιγιαλού, οδοστρώματος και πρανούς, στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και μη ανάρτηση αδείας λειτουργίας καταστήματος σε εμφανές σημείο.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, από τα οποία τρία για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εκ των οποίων το ένα και για απείθεια), ένα για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα για παράνομη αφισοκόλληση και ένα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Συνολικά ελέγχθηκαν 242 άτομα και 213 οχήματα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από