Σωρεία παραβάσεων αποκάλυψαν οι αστυνομικοί έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν - για τρίτη συνεχόμενη μέρα - σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Πέντε καταστήματα και ένα περίπτερο διαπιστώθηκε ότι παραβίασαν το «λουκέτο» που είχαν επιβάλει οι τοπικές δημοτικές αρχές, ενώ συνελήφθησαν επτά άτομα και παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Τα καταστήματα που εντοπίστηκαν να λειτουργούν ενώ είχε προηγηθεί σφράγισή τους από το δήμο, ήταν ένα εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας, ένα καφέ μπαρ-πιτσαρία στην Καλλάνδρα, ένα καφέ μπαρ και ένα αρτοζαχαροπλαστείο στο Πευκοχώρι, ένα εστιατόριο στα Φλογητά, καθώς κι ένα περίπτερο στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά την τρίτη ημέρα των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις. Μεταξύ αυτών, μία αφορούσε κατάληψη αιγιαλού.

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα τόσο στη Χαλκιδική όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, τρεις φορές μέσα σε ένα 24ωρο άνοιξε και έκλεισε αναψυκτήριο στα Γιαννιτσά Πέλλας, το οποίο στερείτο άδεια λειτουργίας αλλά και άδεια πισίνας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον υπεύθυνο, αλλά η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο συνέβη όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο προσωρινά υπεύθυνο. Το αναψυκτήριο έκλεισε τελικά στην τρίτη αστυνομική έφοδο όταν συνελήφθη τρίτος προσωρινά υπεύθυνος. Η 36χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης αναζητείται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από