Δύο εσωτερικές μεταγραφές, δύο ευχάριστες εκπλήξεις για τον κόσμο του Παναθηναϊκού από τις εμφανίσεις του Θανάση Ντίνα και του Νίκου Μαρινάκη κόντρα στη Λάτσιο. Ειδικά ο Θανάσης (Σάκης) Ντίνας έκανε άνω κάτω την άμυνα της ιταλικής ομάδας, είχε φαντασία στο παιχνίδι του και είχε το οριζόντιο δοκάρι με φαλτσαριστό σουτ λίγο πριν λήξει το ματς. Και χωρίς το γκολ, που το άξιζε, κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτούν όταν έγινε αλλαγή. Με ταχύτητα, καλές πάσες, σέντρες-ξυραφιές και ομαδικότητα ο Ντίνας κάλυψε με επιτυχία την αριστερή πλευρά της επίθεσης (στα πρώτα λεπτά ο Αναστασίου τον είχε στην κορυφή και τον άλλαξε βάζοντας εκεί τον Καρέλη).

Γεννημένος στην Κομοτηνή, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, καθώς πέρυσι έπαιξε σε λίγα ματς και δεν κατάφερε να δείξει την αξία του. Μην ξεχνάμε ότι ήταν αρχηγός στην Παναχαϊκή και πέρυσι είχε κάνει καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

– Ο 20χρονος Νίκος Μαρινάκης κάλυψε με επιτυχία τη θέση του δεξιού μπακ και δείχνει διατεθειμένος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνει η αποχώρηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Βραχύσωμος, αλλά ταχύτατος, έκανε δική του τη δεξιά πλευρά, με καλά τάκλιν, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς η Λάτσιο έγινε επικίνδυνη. Εβγαλε ενέργεια, έγινε «τσιμπούρι» στους αντιπάλους του και αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει αναπληρωματικό τον Τάκη Σπυρόπουλο.

– Μέλος στον Ερασιτέχνη έγινε χθες στη Λεωφόρο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Νιγηριανού Ατζαγκούν.