Τελικά η εικόνα του Μέσι βουτηγμένου στο ντεκολτέ της ξανθιάς καλλονής αποδείχθηκε κατασκευασμένη αλλά εμείς, έναν τέτοιο Μέσι θέλαμε. Ανθρωπος είναι και ο Αργεντινός, δεν είναι Θεός, όπως θέλουν να μας τον παρουσιάσουν. Και για να πούμε την αλήθεια, ένας ποδοσφαιριστής «γήινος» με πάθη και ελαττώματα, ακουμπάει περισσότερο στον ψυχισμό του οπαδού του.

Ο διάσημος και ταλαντούχος Μεχντί Αμπεΐντ με το που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό δεν κρατήθηκε και κοινοποίησε τη συναισθηματική του κατάσταση στο Διαδίκτυο: «(…) Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα, δεν βλέπω την ώρα να παίξω». Κοντά στους Πράσινους βρίσκεται ο επίσης δημοφιλής και κοσμαγάπητος Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ετσι, μετά τους Σίντεφελντ, Πράνιτς και Αμπεΐντ, ο Ατζαγκούν έρχεται να συμπληρώσει το καρέ… Οσοι μας βλέπουν χαίρονται κι όσοι μας ξέρουν κλαίνε!

Και ο Μίτσελ ανεβάζει τους τόνους στις προπονήσεις. Φωνάζει πιο δυνατά, τα χώνει στους παίκτες, ζητάει γκολ και περισσότερο πάθος. Κάτι θα του είπαν μάλλον, γιατί είναι λίγο δύσκολο κάτι να άκουσε αφού στο Λιμάνι τα ισπανικά τα… αγοράζουν μόνο, δεν τα μιλούν.