Εντονα επικριτικός για κυβερνητικούς παράγοντες εμφανίστηκε την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτους λεονταρισμούς» από θεσμικά πρόσωπα αλλά και για «ξεκούραστους τεχνοκράτες» που πρέπει να κατανοήσουν ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει αποδεκτός από αυτή τη Βουλή.

Με αφορμή τη συζήτηση στο Α’ Θερινό Τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο Πάρις Κουκουλόπουλος μίλησε για «κυβερνητικές αστοχίες που βαραίνουν το πολιτικό κλίμα» και πρόσθεσε:

«Η κινητικότητα θυμίζει έντονα το παιχνίδι ραντεβού στα τυφλά. Μόνο που αντί να υπάρχει κάτι ευχάριστο πίσω από το παραβάν βρίσκεται το απολυτήριο».

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι «το πολιτικό κλίμα βαραίνει και από «απαράδεκτους λεονταρισμούς» που μιλάνε για εκλογές και που εκπορεύονται από πολιτικά πρόσωπα, τα οποία όπως είπε, «ο θεσμικός τους ρόλος θα έπρεπε τουλάχιστον να τα περιορίσει»».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για «ξεκούραστους τεχνοκράτες» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κατανοήσουν οι ξεκούραστοι τεχνοκράτες ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν γίνει αποδεκτός από αυτή την Βουλή».

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος είχε βρεθεί στο επίκεντρο των πολιτικών συζητήσεων και προ ολίγων ημερών όταν είχε καταψηφίσει το άρθρο του πολυνομοσχεδίου για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, ενώ παράλληλα έχει ασκήσει έντονη κριτική για μια σειρά από κυβερνητικές πρωτοβουλίες.