Το κουβάρι… των συντελεστών του επόμενου «Πολέμου των Αστρων» σιγά σιγά ξετυλίγεται. Tη μουσική και για το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» γράφει ο βραβευμένος με Οσκαρ συνθέτης Τζον Γουίλιαμς.

Ο 81χρονος Γουίλιαμς επιστρέφει στον «Πόλεμο», καθώς ο ίδιος είχε συνθέσει μουσική για τις προηγούμενες ταινίες του Τζορτζ Λούκας.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να αποτελώ κομμάτι αυτής της διασκεδαστικής δουλειάς» δήλωσε ο συνθέτης σε εκδήλωση για τη θρυλική σειρά ταινιών στη Γερμανία.

Ο Γουίλιαμς ανέφερε ότι θα εμπνευστεί από την αρχική τριλογία.Δεν έδωσε ωστόσο περισσότερα στοιχεία για το σενάριο, ούτε για τους πρωταγωνιστές. «Δεν έχω δει το σενάριο. Δεν γνωρίζω την ιστορία αλλά νομίζω ότι θα υπάρχουν αναφορές στις προηγούμενες ταινίες» είπε ο Γουίλιαμς, συνθέτης επίσης της μουσικής των ταινιών «E.T ο εξωγήινος» και «Λίνκολν».

Η Disney ανακοίνωσε προ μηνών ότι ετοιμάζει τρεις ταινίες για τον «Πόλεμο των Αστρων». Η πρώτη από αυτές θα έχει στο τιμόνι τον Τζ. Τζ. Αμπραμς και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2015.