Με την άνεση του σούπερ ήρωα, τρεις κασκαντέρ έσωσαν μία νεαρή γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 14ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Η σκηνή αυτή εκτυλίχθηκε μόλις λίγα μέτρα από το πάρτι που έστησαν την Πέμπτη οι παραγωγοί της ταινίας «Kick-Ass 2» στο πλαίσιο του Comic-Con, του συνεδρίου φίλων των κόμικ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Οι κασκαντέρ Αμος Κάρβερ, Γκρεγκ Σέρτζαντ και Σκοτ Σέκτερ, είδαν από μακριά τη νεαρή γυναίκα που ανέβηκε στο μπαλκόνι απειλώντας αυτοκτονήσει. Δίχως δεύτερη σκέψη έτρεξαν για να φτάσουν γρήγορα στο διαμέρισμά της και να τη σώσουν.

Οι κασκαντέρ την άρπαξαν αιφνιδιαστικά και την τράβηξαν από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού. Ο Κάρβερ δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο ABC: «Προσπαθήσαμε να μπούμε στο διαμέρισμα δίχως να μας ακούσει. Δεν θέλαμε να ξέρει ότι είμαστε εκεί».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο, η εν λόγω γυναίκα ήταν μεθυσμένη και απογοητευμένη από έναν πρόσφατο χωρισμό.

«Ελεγε διαρκώς συγγνώμη. Βρισκόταν σε σύγχυση» είπε ο Κάρβερ. «Είμαστε εκπαιδευμένοι για τέτοιου είδους καταστάσεις, Αλλά συνήθως δεν έχουμε να κάνουμε με αθώους πολίτες».