Σοκ στη Μπαρτσελόνα, καθώς η κατάσταση της υγείας του προπονητή Τίτο Βιλανόβα παρουσίασε υποτροπή και όπως αναφέρει η El Pais εγκαταλείπει την ομάδα, αναγκασμένος να σταματήσει και πάλι την προπονητική.

Αυτό αναμένεται να ανακοινώσουν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Αντονι Θουμπιθαρέτα και ο πρόεδρος του συλλόγου Σάντρο Ροσέλ. Η συνέντευξη Τύπου έχει οριστεί για τις 21.30.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βιλανόβα, στη μέση της περασμένης περιόδου, είχε αναγκαστεί να μετακομίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Νέα Υόρκη για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου – είχε χειρουργηθεί για αφαίρεση όγκου στις 20 Δεκεμβρίου του 2012.

Στις αρχές του Απριλίου επέστρεψε στον πάγκο των Μπλαουγκράνα στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Μάιο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Μέχρι και την Πέμπτη επέβλεπε κανονικά την προπόνηση της Μπαρτσελόνα αλλά νέες εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει επιδείνωση στην υγεία του.

Τώρα οι πρωταθλητές Ισπανίας μένουν χωρίς προπονητή.