«Απαράδεκτη και αποκρουστική» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο, από άτομα «ξένα προς το νοσοκομείο, τα οποία φώναζαν εμφυλιοπολεμικά συνθήματα περί Μελιγαλά και χειροδίκησαν εναντίον του».

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Αττικό Νοσοκομείο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του στα νοσηλευτικά ιδρύματα, όπου συναντάται με τις διοικήσεις, τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κεδίκογλου καταδίκασε τις βιαιοπραγίες κατά του υπουργού Υγείας, καλώντας ταυτόχρονα όλες τις πολιτικές δυνάμεις που -όπως είπε- θέλουν να ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο, να πράξουν το ίδιο.

«Οι θιασώτες της βίας δεν έχουν θέση στη δημοκρατική μας κοινωνία» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο κ. Κεδίκογλου.

ΠΑΣΟΚ: Ευτελισμός της δημόσιας ζωής

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν την επίθεση εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση εναντίον του υπουργού Υγείας. Τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν τον κοινωνικό διάλογο, στρέφονται εναντίον των δημοκρατικών θεσμών και συμβάλλουν στον ευτελισμότης δημόσιας ζωής. Περιμένουμε απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου να καταδικάσουν την επίθεση εναντίον του υπουργού Υγείας» ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.