Ο Τίτο Βιλανόβα είπε την Τρίτη ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον επισκέφθηκε τους δύο μήνες που ήταν στη Νέα Υόρκη για θεραπεία.

«Ο Πεπ δεν είχε δίκιο σε αυτά που είπε. Κανείς από την ομάδα δεν χρησιμοποίησε την ασθένεια μου για να του δημιουργήσει πρόβλημα. Με ευχαρίστησε ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η ομάδα τη θεραπεία μου. Βοήθησαν πολύ και εμένα και την οικογένεια μου», είπε ο Βιλανόβα, ο οποίος πολεμά γενναία τον καρκίνο ενώ παραμένει προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Με τον Γκουαρντιόλα συναντηθήκαμε την πρώτη φορά που πήγα στη Νέα Υόρκη. Οταν όμως έμεινα εκεί δύο μήνες για την θεραπεία μου, δεν τον είδα ποτέ και αυτό δεν ήταν δικό μου λάθος. Ειναι φίλος μου, τον χρειαζόμουν, αλλά δεν ήταν εκεί. Εγω θα είχα συμπεριφερθεί διαφορετικά», πρόσθεσε για τον προκάτοχό του στον πάγκο της Μπάρτσα, ο Βιλανόβα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, προπονητής της Μπάγερν Μονάχου πλέον, είχε κατηγορήσει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ότι χρησιμοποίησε την ασθένεια του Βιλανόβα για να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Ο Ροσέλ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης το βράδυ της Δευτέρας αρνήθηκε κάτι τέτοιο και υποστήριξε μάλιστα πως «βλέπουμε τον Γκουαρντιόλα ως αντίπαλο, όχι όμως ως εχθρό».