Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «πραγματικά μεγάλο θράσος» και «ασυνέπεια λόγων και πράξεων».

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις και καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μνημονιακά μέτρα το Σεπτέμβριο, με την ίδια θέρμη που υποστήριζε ότι δεν θα υπήρχαν και το καλοκαίρι, η κυβέρνηση φέρνει το νέο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα στη βουλή, επιδεικνύοντας τη γνωστή της συνέπεια λόγων και πράξεων.

» Θέλει πραγματικά μεγάλο θράσος να βαφτίζονται οι μαζικές απολύσεις, η προωθούμενη μείωση του κατώτατου μισθού, η διάλυση των ΟΤΑ, της παιδείας και της υγείας, μέσα για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη.

» Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για μια κυβέρνηση αποφασισμένη να υλοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών, αδιαφορώντας για τις δραματικές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο και την ποιότητα ζωής της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

» Αν δική τους πυξίδα είναι το μνημόνιο, δική μας είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και την ενωτική συμπόρευση όλων των δυνάμεων που αντιστέκονται στη μνημονιακή βαρβαρότητα. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις αυριανές κινητοποιήσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από