Τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό , εξέφρασε ο αργεντικός μέσος Τσόρι Ντομίνγκες στους εκπροσώπους Τύπου στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήγα στον Ολυμπιακό και θέλω να ζήσω τη συνέχεια. Όλα πάνε πολύ καλά στην προετοιμασία. Γύρω από την ομάδα και μέσα σε αυτήν υπάρχουν άνθρωποι που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά και σε βοηθούν στο θέμα της προετοιμασίας», τόνισε ο Ντομίνγκες. Πρόσθεσε: « Θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω .Όπως είχα δηλώσει και στην παρουσίαση, για εμένα είναι κίνητρο να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Και η νέα μου ομάδα έχει κίνητρο την κατάκτηση των τίτλων. Θέλω να προσφέρω τα πάντα σε αυτή την ομάδα .Πολλές φορές δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Πρέπει να απαντάς στο γήπεδο. Εγώ θα ματώνω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι».

Ο γαλλικός Τύπος ανέφερε ότι ο 28χρονος αμυντικός Καρλ Μεντζανί δεν χωράει στη Μονακό

και δεν αποκλείεται να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι έχει κάνει επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση στα μετόπισθεν.