Ο Ορέστης Καρνέζης θα πάρει μεταγραφή στην Ουντινέζε και θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στη Γρανάδα αναφέρουν οι Ιταλοί. Η πρόταση στον Παναθηναϊκό αναμένεται να γίνει την Δευτέρα και θα ανέρχεται στο ποσόν των 800.000 ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του 28χρονου διεθνούς γκολκίπερ θα είναι 400.000 ευρώ για τετραετές συμβόλαιο σημειώνει ο ιταλικός Τύπος.

Οι Πράσινοι είχαν διαψεύσει την Παρασκευή ότι έχει γίνει πρόταση από τον ιταλικό σύλλογο, ωστόσο εφόσον φθάσει στην ΠΑΕ η συγκεκριμένη προσφορά τότε ο Καρνέζης θα πωληθεί. Ηδη στην επιφάνεια βγήκε το όνομα του 36χρονου γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ Διονύση Χιώτη. Πιθανότατα να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Στέφανου Κοτσόλη.

Στο μεταξύ φαίνεται ότι προχωράει το θέμα της μεταγραφής του Μοχάμεντ Ντιαρά στο Τριφύλλι. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας στο Λονδίνο και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Οι υπεύθυνοι της Πράσινης ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο εγχειρισμένο γόνατο του Αφρικανού μέσου (η κατάσταση της αποθεραπείας του βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο).

Εφόσον ξεπεράσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου στον ΠΑΟ προτάθηκε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Γκαέλ Ζιβέ (έμεινε ελεύθερος από τη Μπλάκμπερν), όμως η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται ότι έχει άλλο στόχο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ο φιλικός αγώνας με τη Λάτσιο( 3 Αυγούστου) πρόκειται να γίνει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις εγγυήσεις που χρειάζονται για την επαναλειτουργία του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης». Εγινε γνωστό ότι έχει εξασφαλιστεί η οικοδομική άδεια και άδεια λειτουργίας , το πιστοποιητικό στατικής επάρκειας, το πιστοποιητικό πυρασφάλειας και απομένουν λεπτομέρειες για είναι έτοιμο το γήπεδο προκειμένου να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες.