Ξένο σώμα στον Ολυμπιακό θεωρείται ο Ράφικ Τζιμπούρ. Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει από τον αλγερινό φορ να φέρει προτάσεις προκειμένου να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ο Μίτσελ μάλιστα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ζέεφελντ, αναφερόμενος στον 29χρονο επιθετικό υποστήριξε ότι «το σχέδιο για την αποχώρηση του Τζιμπούρ είχε γίνει από τον Απρίλιο.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μείνει. Δεν εξαρτάσαι μόνο από έναν παίκτη. Τον Απρίλιο είχαμε δώσει το πλάνο μας. Από εκεί και πέρα αποφασίζει η διοίκηση τι θα γίνει με το θέμα Τζιμπούρ. Υπάρχει μία αλήθεια. Έχουμε 29 ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα πρέπει να δουλεύουμε».

Ο ισπανικός Τύπος έχει επαναφέρει το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Λεόν. Η εφημερίδα «Marca» τονίζει ότι «ο Μίτσελ θέλει τον Πέδρο Λεόν στον Ολυμπιακό». Ο 26χρονος ισπανός μέσος αγωνίζεται στη Χετάφε ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση της μεταγραφής του.

Ο Μίτσελ περιμένει ακόμα 4-5 μεταγραφές ποδοσφαιριστών ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Επανήλθε στο προσκνήνιο του όνομα του 26χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Τζαβέλλα ο οποίος φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από τη Μονακό.

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Παρασκευή οι Σουμπίνιο, Γιάννης Ποτουρίδης, Μανόλης Τζανακάκης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Ρουγκάλας, Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάνταρ Κάται. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παραχωρηθούν δανεικοί.