Οταν ήταν δεκαπέντε χρονών, η Μπριν μετακόμισε από τις Φιλιππίνες –όπου και γεννήθηκε –στην Ελλάδα. Καθώς η μητέρα της είναι διπλωμάτης εκεί, η Μπριν έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της ανάμεσα σε Φιλιππίνες, Ελλάδα, Καναδά και Αμερική. Αφού τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα, στη συνέχεια πήγε στο Μόντρεαλ για να σπουδάσει Ψυχολογία.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αμερική από έλληνες γονείς. Η οικογένειά του γύρισε πίσω στην Ελλάδα όταν εκείνος ήταν έντεκα χρονών. Στη συνέχεια ο Γιάννης επέστρεψε στην Αμερική για σπουδές. Εκεί, στη Βοστώνη συγκεκριμένα, ήταν που έγινε όχι η πρώτη, αλλά η δεύτερη συνάντηση του ζευγαριού, τον Ιούνιο του 2007.

Και λέμε «η δεύτερη» γιατί ήταν στην ίδια τάξη Μαθηματικών σε αγγλόφωνο λύκειο όταν ήταν και οι δύο στην Αθήνα. Ωστόσο ο Γιάννης δεν είχε αποτυπωθεί τόσο καλά στη μνήμη της Μπριν, καθώς εκείνος δεν φλυαρούσε συνεχώς μέσα στην τάξη, όπως έκανε η ίδια. Τότε, δεν είχαν κοινούς φίλους ούτε πολλές σχέσεις. Μέχρι που πέντε χρόνια αργότερα, το 2007 δηλαδή, συναντήθηκαν στη Βοστώνη, όπου ξεκίνησαν μια σχέση, με ταξίδια μεταξύ Μόντρεαλ –της πόλης όπου φοιτούσε η Μπριν –και Βοστώνης –της πόλης όπου ο Γιάννης σπούδαζε Φαρμακευτική. Τέσσερα χρόνια πέρασαν με πτήσεις ανάμεσα στις δύο πόλεις και τελικά τον πέμπτο χρόνο μετακόμισαν μαζί στην πόλη Πρόβιντενς των ΗΠΑ, όπου η Μπριν ξεκίνησε το διδακτορικό της.

Τώρα πλέον είναι μαζί έξι χρόνια. Για την ακρίβεια, η ημέρα του γάμου τους, η 1η Ιουνίου του 2013, ήταν και η έκτη επέτειος της σχέσης τους. Βέβαια, στο πρώτο τους ραντεβού η Μπριν θυμάται ότι ο Γιάννης αποκοιμήθηκε. Πέρυσι το καλοκαίρι και ενώ βρίσκονταν ακόμα στη Βοστώνη και συζητούσαν για τη μετακόμιση στο Πρόβιντενς, ο Γιάννης τής είπε να κάνουν μια βόλτα στην παραλία. Χωρίς εκείνη να το περιμένει, έβγαλε το δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Και βέβαια η Μπριν απάντησε «ναι».

Εχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν θάλασσα. Τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και περίεργες κουζίνες. Διαφορετικές προτιμήσεις έχουν στον κινηματογράφο αλλά προσπαθούν να συμβιβάζονται ώστε να βλέπουν μαζί ταινίες. Απολαμβάνουν να περπατούν σε όμορφες γειτονιές, να θαυμάζουν τα εντυπωσιακά σπίτια και να ονειρεύονται ότι κάποτε θα αποκτήσουν και οι ίδιοι ένα αντίστοιχο. Και οι δύο είναι φαν των Goo Goo Dolls, γι’ αυτό αποφάσισαν να έχουν ένα από τα τραγούδια τους για τον πρώτο τους χορό.

Αγαπημένος προορισμός για διακοπές τα τελευταία χρόνια, η Μύκονος ήταν η πρώτη τους επιλογή, καθώς ήθελαν να κάνουν τον γάμο τους σε νησί. Με συγγενείς και φίλους από Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Καναδά, Αγγλία, Αμερική, Λίβανο και φυσικά Ελληνες, σκέφτηκαν ότι θα ήταν πιο εύκολο για όλους να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, παρά στην Αμερική. Επίσης, στη χώρα έχουν ζήσει και οι δύο αρκετά χρόνια και νιώθουν μια ιδιαίτερη αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο. Οι καλεσμένοι τους, εβδομήντα δύο τον αριθμό, φρόντισαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και κανόνισαν να μείνουν λίγες ημέρες παραπάνω και να κάνουν διακοπές.

Ολοι βοήθησαν στις προετοιμασίες του γάμου. Πρώτα πρώτα, ο μπαμπάς της Μπριν σχεδίασε το μονόγραμμά τους. Το γράμμα Β (Brean) και το Υ (Υannis), τα αρχικά των ονομάτων τους στα αγγλικά. Αυτό ήταν και το μοτίβο που χρησιμοποίησαν σε όλη τη διακόσμηση. Μια καλή φίλη, σχεδιάστρια, της Μπριν από τις Φιλιππίνες τής έφτιαξε το νυφικό της και της έκανε δώρο και το φόρεμα που έβαλε στη δεξίωση. Ενας φίλος τους από τη Μύκονο έπαιξε μουσική, ενώ για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες βρήκαν ένα γραφείο που τους κανόνισε την εκκλησία, το φαγητό και τα λουλούδια. Και οι γονείς του Γιάννη όμως, που μένουν στην Αθήνα, βοήθησαν και εκείνοι τα μέγιστα. Φωτογράφος τους ήταν η Αννα Ρούσου.

Ο Γιάννης επέλεξε για κουμπάρο του τον Δημήτρη, κολλητό του φίλο από τότε που ήταν έντεκα χρονών. Εχουν μεγαλώσει μαζί στην Αθήνα και επίσης σπούδασαν μαζί στη Βοστώνη. Από την πλευρά της Μπριν, η κουμπάρα ήταν η καλύτερή της φίλη, με την οποία γνωρίστηκαν στο Μόντρεαλ, όταν έκαναν το μάστερ τους. Η Μπριν έκανε μπάτσελορ πάρτι στο Μόντρεαλ με τις κολλητές της, ενώ ο Γιάννης πήγε με τέσσερις φίλους του στο Λας Βέγκας.

Παραδόξως την ημέρα του γάμου ο καιρός ετοιμαζόταν για βροχή. Ευτυχώς τα σύννεφα υποχώρησαν και η τελετή έγινε χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι, άρχισε να βρέχει, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία. Ισα ίσα όλοι το διασκέδασαν, καθώς είχαν την εμπειρία να ζήσουν κάτι διαφορετικό και να χορέψουν στη βροχή.

Το γαμήλιο ταξίδι τους ήταν στη Ρόδο, το οποίο όμως ο Γιάννης κράτησε μυστικό μέχρι να φτάσουν στο αεροδρόμιο. Για την ακρίβεια, προκειμένου να μη μάθει η Μπριν τον μυστικό προορισμό, ο Γιάννης έλεγε στις φίλες της ότι θα πήγαιναν σε διάφορα απίθανα μέρη.

Η μεγαλύτερή τους επιθυμία; Να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι όπως τώρα. Και να μη χάσουν το χιούμορ τους. «Αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, θα γιορτάζαμε την επέτειό μας κάθε χρόνο στη Μύκονο με ένα μεγάλο πάρτι», λένε και οι δύο. Οι φίλοι τους ανυπομονούν να έρθει η ημέρα που θα ανανεώσουν τους όρκους τους και θα τους καλέσουν και πάλι στη Μύκονο.