Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο ήρωας της βραβευμένης με Οσκαρ ταινίας «Slumdog Millionaire». Οπως και το αγόρι στη Βομβάη, έτσι και ο νεαρός Naughty –κατά κόσμος Shahid Khan –κέρδιζε 44.000 λίρες στο διάσημο τηλεπαιχνίδι «Deal or No Deal». Και φυσικά τα χρήματα αυτά ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό του, αφού είχε ήδη σχέδια για την καριέρα του στον χώρο της μουσικής ως συνθέτης και παραγωγός. Εκτός από τη βοήθεια που ο διάσημος Boy προσέφερε στους γονείς του, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica»: «Χρειαζόμουν τα μηχανήματα που θα με βοηθούσαν σε αυτά που ήθελα να κάνω. Μου αρέσει να εργάζομαι παρασκηνιακά και να δημιουργώ μουσική, να γράφω και να συνθέτω. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω τραγουδιστής». Και όπως δείχνει η σύντομη αλλά άκρως πετυχημένη πορεία του δεν είναι κακή επιλογή, αφού έχει βάλει την υπογραφή του σε άλμπουμ των πιο ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το τραγούδι που παίζεται στα βρετανικά ραδιόφωνα και όχι μόνο είναι το «La la la » – 2o single του νέου άλμπουμ «Hotel Cabana» και με τη συμμετοχή του νεαρού τραγουδιστή Sam Smith. Το πρώτο δείγμα ήταν το «Wonder» στο οποίο συμμετέχει η σκωτσέζα τραγουδίστρια Emeli Sande και κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 8 των βρετανικών charts.

Ο βρετανός όμως παραγωγός και συνθέτης έχει συνεργαστεί με την Leona Lewis, Emeli Sande, Britney Spears, Rihanna κ.ά. Ιδανική πορεία για τον Naughty Boy. Οσο κάνει κάποιος φλας μπακ στη ζωή του νεαρού τραγουδιστή τόσο πιο πολύ πείθεται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικό σενάριο μιας κινηματογραφικής επιτυχίας. Εχει άλλωστε όλα τα συστατικά. Γεννήθηκε το 1985 στη βρετανική πρωτεύουσα από πακιστανούς γονείς που τη δεκαετία του ’60 μετανάστευσαν αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Naughty Boy σπούδαζε οικονομικά και ταυτοχρόνως εργαζόταν ως σερβιτόρος. Κατάφερε όμως να αποσπάσει μια υποτροφία από μια φιλανθρωπική οργάνωση, επικεφαλής της οποίας είναι ο Κάρολος της Αγγλίας. Μετά ήρθε το τηλεπαιχνίδι και το ποσό που κατάφερε να κερδίσει και να στήσει το πρώτο του στούντιο στον κήπο του σπιτιού των γονιών του. Τώρα το βασίλειό του είναι τα Ealing Studio, όπου εκεί συνεχίζει να γράφει και να δίνει συνέχεια στην ξαφνική αλλά πετυχημένη πορεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιντεοκλίπ του «la la, la» που γυρίστηκε στη Βολιβία έχει σχεδόν 32 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouΤube. Το κλιπ αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού με τον σκύλο του. Οπως εξηγεί ο νεαρός καλλιτέχνης στη «La Repubblica»: «Πολλοί με ρωτούν αν στην τελευταία σκηνή, που το παιδί συναντά τον Διάβολο, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο. Δεν ξέρω, ο καθένας σε αυτή τη σύντομη ταινία βλέπει ό,τι θέλει…».