Αλλάζει η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας «The Wall Live» του Ρότζερ Γουότερς στο Terra Vibe Park.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τη συναυλία το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό.

Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο TERRA VIBE PARK στο 37ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon” όσο και στο κοινό του.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του καλλιτέχνη.

Τέλος η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.