Ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα από την 10ημέρη προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Οστερμπεργκ της Ολλανδίας. Ο τεχνικός των Πρασίνων είχε στην αποστολή 20 παίκτες από τους οποίους οι 12 προέρχονταν από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Δέκα ημέρες λοιπόν στο Οστερμπεκ ο Αναστασίου δούλεψε στην φυσική κατάσταση, στην ενδυνάμωση, στην τακτική και στο σύστημα που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του (4-3-3) τη νέα σεζόν.

Ο Αναστασίου έδειξε ότι θα εμπιστευτεί τους παίκτες από την ομάδα Νέων, θα τσεκάρει και άλλο τον βελγομαρικινό στόπερ Ααραμπ, ενώ περιμένει 4-5 προσθήκες στο ρόστερ.

Ο Αναστασίου θέλει να δώσει στο νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Μέντες ντα Σίλβα ρόλο δημιουργού. Δεν ήταν λίγες φορές στην Ολλανδία που ο Πράσινος κόουτς είχε τετ-α-τετ με τον Μέντες από τον οποίο ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι.

Οι νεαροί Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Δώνης, Σταματάκης, Κουσίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος(είναι τραυματίας) θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες από τον Αναστασίου. Ο Χουμούμης έχει καθιερωθεί και αναμένεται να αποτελέσει βασικό στέλεχος στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Στο τέλος της προετοιμασίας οι νέοι θα κριθούν. Ο τεχνικός του ΠΑΟ θεωρεί ότι οι παλιοί με τα νέα παιδιά μπορούν να κάνουν ένα σύνολο αξιόλογο για να σταθεί με αξιώσεις τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Τον Ορέστη Καρνέζη θέλει η Γρανάδα σύμφωνα με το «Tuttomercato». Ενδιαφέρον για τον διεθνή γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έχουν δείξει οι Μπέτις, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν θα βρίσκεται στο συνδρομητικό κανάλι της Nova του χρόνου το καλοκαίρι.

O Eρασιτέχνης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Την Πέμπτη έγιναν γνωστά τα ονόματα μετέχουν στο νέο ΔΣ στο οποίο πρόεδρος είναι ο Ηλίας Μιχαλαριάς. Ο πρώην έφορος του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Ερασιτέχνη τα οποία ανήκουν στους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 13, ανέλαβαν το βαρύ φορτίο που είναι να βγάλουν τον σύλλογο από το αδιέξοδο.

Το νέο ΔΣ: Πρόεδρος Ηλίας Μιχαλαριάς, α΄αντιπρόεδρος: Θόδωρος Βρέκος, β΄ αντιπρόεδρος : Νικόλαος Λυβίτσης, γενικός γραμματέας: Γιώργος Καρανάσος, αναπληρωτής γενικός γραμματέας:Παναγιώτης Ροδίτης, γενικός αρχηγός: Νίκος Λάζος, αναπληρωτής γενικός αρχηγός: Ελευθέριος Κοντορούσης, πρόεδρος οικονομικής επιτροπής:Καθολική Καμπουράκη, αναπληρωτής πρόεδρος οικονομικής επιτροπής:Ευάγγελος Κοντός, ταμίας: Παναγιώτης Πάνας, έφορος εγκαταστάσεων: Πολυχρόνης Παρασκευάς, αναπληρωτής έφορος εγκαταστάσεων: Γιώργος Αλεξανδρής, μέλη: Γιάννης Κοτσίρης, Νίκος Πετρόπουλος, αναπληρωματικοί: Γιάννης Κουτσογιάννης, Γιώργος Σταμιολάκης, Γιώργος Καλύβας, Δημήτρης Ρήγας, Αριστείδης Φασιλάκης.