Μόλις πριν από τρεις μήνες η Αντζελίνα Ζολί αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, και όπως κάθε γυναίκα έπειτα από τέτοιου είδους επέμβαση λογικό ήταν να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ωστόσο εμφανίστηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Μπραντ Πιτ, τον Ιούνιο που μας πέρασε, στην πρεμιέρα της ταινίας «World War Z». Η ίδια είχε δηλώσει στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» ότι δεν αισθάνεται λιγότερο γυναίκα. Και το απέδειξε τώρα που εμφανίστηκε στην Χαβάη, φορώντας μαύρο μεταξωτό μπλουζάκι με τιράντες –ένα από τα αγαπημένα της ρούχα -, παντελόνι, καπέλο και γυαλιά ηλίου. Λεπτή, σίγουρη και χωρίς κανένα κόμπλεξ για το σώμα της, η 38χρονη σταρ βρέθηκε στο νησί Ουάχου όχι για διακοπές, αλλά για αναζήτηση πιθανών τοπίων για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας της ως σκηνοθέτις, με τίτλο «Unbroken».

Γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Ζολί έδειχνε σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, έτοιμη να πάρει τον έλεγχο και να σκηνοθετήσει για δεύτερη φορά. Μόνο τα μικρά σημάδια πίσω από τις μασχάλες της, πιθανώς από τις τομές που προκλήθηκαν από την πλαστική επανόρθωση του στήθους, ήταν αυτό που αποκάλυπτε την περιπέτεια της υγείας της. Με ένα πλατύ χαμόγελο και τη συντροφιά των γιων της, Μάντοξ και Παξ, η Αντζελίνα έκανε βόλτες στο τροπικό τοπίο και έδειχνε να είναι μέσα στο στοιχείο της.

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του αμερικανού ολυμπιονίκη Λούις Ζαμπερίνι, ο οποίος κατέληξε αιχμάλωτος κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το σενάριο υπογράφουν οι αδελφοί Κοέν και βασίζεται στο μυθιστόρημα της Λόρα Χίλενμπραντ που κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο «Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption».