Προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη κάνει τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός. Ο Σεϊταρίδης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι , αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί σημείο προσέγγισης. Δεν αποκλείεται τα προσεχή 24ωρα να γίνει νέα συνάντηση του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να κλείσει το θέμα του Χάρη Μαυρία σε ότι αφορά την μετακίνηση του στη Σάντερλαντ. Ο 19χρονος εξτρέμ που έχει συμφωνήσει προφορικά με τις «μαύρες γάτες» θα ταξιδεύσει τις προσεχείς ημέρες στην Αγγλία για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση στόπερ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας και εξετάζονται περιπτώσεις παικτών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ την πρώτη του εμφάνιση με την Πράσινη φανέλα θα πραγματοποιήσει το νέο αποκτημα Μέντες ντα Σίλβα στο φιλικό της Δευτέρας με την Ανόρθωση(20.00-ΟΤΕ TV) επί ολλανδικού εδάφους. Ο 31χρονος ολλανδός αμυντικός μέσος έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων στο Οστερμπεκ και έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Αναστασίου πρόκειται να χρησιμοποιήσει και στο δεύτερο φιλικό τεστ του ΠΑΟ τον βελγομαροκινό στόπερ Ναϊμ Ααράμπ. Ο τεχνικός του ΠΑΟ είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την Κυριακή το απόγευμα τους έδωσε ρεπό. Οι Πράσινοι βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν το απόγευμά τους στην πόλη του Άρνεμ (βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στη Γερμανία σε εκδήλωση της Θύρας 13 και ανταλλάχθηκαν απόψεις με τους ομογενείς οπαδούς του Παναθηναϊκου για το μέλλον των Πρασίνων.

Ο κ. Αλαφούζος θα μεταβεί στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει το φιλικό ματς Παναθηναϊκού-Ανόρθωσης.

Εξάλλου την Δευτέρα (18:00) στο κλειστό της Θύρας 7Α του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» θα γίνουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Σε σχετική δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του στο facebook αναφέρεται: «Για την Δευτέρα (8 Ιουλίου) το απόγευμα είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του Παναθηναϊκού Α.Ο. Επιβεβλημένη η παρουσία όλων των μελών του Π.Α.Ο και όλων όσων αγαπούν και νοιάζονται για το μέλλον του συλλόγου. Όλοι στον Τάφο του Ινδού. Διαδώστε το».