Αν και δεν έχει συνηθίσει το κοινό στο να βγάζει τα ρούχα της μπροστά στον κινηματογραφικό φακό, η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν δίστασε να πει το «ναι» μετά από μία συνάντηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Thanks for Sharing» Στιούαρτ Μπλούμπεργκ. Το στριπτίζ της παρουσιάζεται σε τρέιλερ λίγες ημέρες μετά από εκείνο της Τζένιφερ Ανιστον για την ταινία «Οικογένεια Μίλερ».

Η 40χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τις ταινίες «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Μεγάλες Προσδοκίες» και «Εμμα», ερμηνεύει την Φοίβη, μια γυναίκα που ερωτεύεται έναν άντρα εθισμένο στο σεξ. Η ίδια προσπαθεί να τον αποπλανήσει με το στριπτίζ αλλά εκείνος δεν πρέπει να ενδώσει.

Κάπως έτσι επιβεβαιώνει τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο για το 2013 που της χάρισε το αμερικανικό περιοδικό People.

Η ίδια θεώρησε ότι η εν λόγω κωμωδία θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις απαιτήσεις μιας υπερπαραγωγής όπως ο «Iron Man». Δεν στάθηκε ωστόσο στο αστείο κομμάτι της υπόθεσης, αλλά πρόσφατα μίλησε για το πρόβλημα του εθισμού στο σεξ.

«Υπάρχει μια ατάκα όπου ένας ήρωας στην ταινία λέει ότι ο εθισμός στο σεξ είναι μια καλή δικαιολογία που λένε οι άντρες όταν τους πιάσουν να απατούν» είπε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά τον Σεπτέμβριο του 2012.

«Πρόκειται όμως για παθολογικό πρόβλημα. Είχε ενδιαφέρον το γεγονός ότι έμαθα κάποια πράγματα παραπάνω για αυτό, είδα πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στο σεξ και πως τελικά το αντιμετωπίζουν» σχολίασε η Πάλτροου.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Μαρκ Ράφαλο, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τιμ Ρόμπινς και η τραγουδίστρια Pink. Η πρεμιέρα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.