Στη Νότια Κορέα έφερε ο Μπραντ Πιτ τα… ζόμπι της ταινίας του «World War Z». Παρά τη βροχή,εκατοντάδες νεαρές θαυμάστριες συγκεντρώθηκαν στον χώρο προβολής στη Σεούλ για να φωτογραφηθούν μαζί με τον αγαπημένο τους ηθοποιό που αυτή τη φορά ήταν μόνος του.

Η σύζυγός του, Αντζελίνα Ζολί, βρέθηκε στο πλευρό του στις πρεμιέρες της νέας του ταινίας στο Λονδίνο (όπου έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την προληπτική μαστεκτομή), στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Δεν κατάφερε όμως να τον συνόδευσε και στη Νότια Κορέα, αν και μαζί του ταξίδεψε ο γιος τους, Παξ.

Ο 49χρονος ηθοποιός έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μέσα σε εννέα ημέρες για την προώθηση της ταινίας του σκηνοθέτη Μαρκ Φόρστερ (γνωστός και από τα «Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ», «Quantum of Solace»).

Τα κινηματογραφικά στούντιο ποντάρουν σε αυτή την παραγωγή και ο Πιτ κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει χρήματα στα ταμεία τους. Την προηγούμενη εβδομάδα, εμφανίστηκε μέσα σε μία ημέρα σε προβολή της ταινίας σε τέσσερις πόλεις των ΗΠΑ: Σικάγο, Ατλάντα, Φιλαδέλφεια και Οστιν.

Στο επικό, μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ «World War Z», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μαξ Μπρουκς, ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν πρώην ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών που σε έναν μελλοντικό κόσμο έχει ως αποστολή να ταξιδέψει ανά τον κόσμο ώστε να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τα ζόμπι.