Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει καταλάβει όπως φαίνεται πως δεν μπορεί να κρατήσει τον Κάρλο Αντσελότι στην ομάδα.

Ο ιταλός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και η γαλλική ομάδα έχει αρχίσει να αναζητά τον αντικαταστάη του. Σύμφωνα με το Sky Italia, ο Αλ Κελαϊφί έχει αρχίσει να συζητά με τον προπονητή της ρωσικής Ανζι, Γκους Χίντινκ. Το συμβόλαιο του ολλανδού τεχνικού με τη ρωσική ομάδα λήγει και ο ίδιος δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του.

Στην περίπτωση που η γαλλική ομάδα δεν καταφέρει να πείσει ούτε τον Χίντινκ, τότε ενδέχεται να στραφεί στον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Πάντως, οποιαδήποτε ανακοίνωση για τον Αντσελότι θα υπάρξει μετά τις 20 Ιουνίου, καθώς τότε αναμένεται η απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν για τη μείωση της ποινής του τεχνικού διευθυντή, Λεονάρντο. Ο τελευταίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εννέα μηνών για βίαιη συμπεριφορά κατά του διαιτητή του αγώνα με τη Βαλενσιέν. Το ερώτημα βέβαια είναι για πόσο μπορεί ακόμα να περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης.