Μετά τη μείωση τιμών (-27%) που έκανε η WIND τα τελευταία δύο χρόνια ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις περιορισμένες δυνατότητες των καταναλωτών, η εταιρεία συνεχίζει την πολιτική της οικονομίας με το πρώτο συμβόλαιο που προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία προς όλους.

Με το χαρακτηριστικό όνομα W, το νέο συμβόλαιο προσφέρει απεριόριστη ομιλία, γραπτά μηνύματα αλλά και ΜΒ για Internet από το κινητό τηλέφωνο με πάγιο 49,90 ευρώ.

«Η κρίση ανέτρεψε την εικόνα της οικονομίας και κυριολεκτικά γονάτισε το πορτοφόλι των Ελλήνων. Σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί μια εταιρεία να εξακολουθεί να λειτουργεί όπως παλιά. Το πρώτο πράγμα που κάναμε στη WIND ήταν να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα με ακόμη πιο οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες» δηλώνει ο Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ προϊόντων Κινητής Τηλεφωνίας της WINDΒασίλης Μπαλούρδος.

«Αυτή τη φιλοσοφία υπηρετεί το νέο συμβόλαιο W. Δίνει πραγματική λύση οικονομίας στους έλληνες καταναλωτές που επιθυμούν να κάνουν απεριόριστη χρήση του κινητού τους. Είμαστε η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε τη λογική της δωρεάν χρήσης προς όλους στα προϊόντα της, ακριβώς διότι θέλουμε να δίνουμε λύσεις οικονομικές και απλές. Ο καταναλωτής δεν μπορεί να σκέπτεται σε ποιο δίκτυο θα καλέσει ή θα στείλει μήνυμα για να μη χρεωθεί. Αυτή τη λογική, έρχεται να πάει ένα βήμα παραπέρα το W, δίνοντας απεριόριστη πλέον επικοινωνία προς όλα τα δίκτυα, κινητά και σταθερά» τονίζει ο κ. Μπαλούρδος.

Η ανατρεπτική πρόταση του W έρχεται με μία εξίσου ανατρεπτική καμπάνια όπου ο Χρήστος Βαλαβανίδης αναλαμβάνει να εξηγήσει σε έναν… μακαρίτη ότι θα στερηθεί τον παράδεισο της αιώνιας οικονομίας, διότι εν ζωή μιλούσε με όλους και πλήρωνε πολύ ακριβά, αμαρτία που θα είχε αποφύγει αν είχε επιλέξει το νέο W!