Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση της νίκης στο ματς με τη Λιθουανία έδειξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, τόνισε:

«Πετύχαμε τον στόχο μας. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα ήταν δύσκολος και παράλληλα θα είχαμε προβλήματα κόπωσης καθώς είναι το τέλος της σεζόν. Εστω κι έτσι πήραμε τη νίκη, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.Η νίκη μας οφείλεται στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών και στη θέληση που έδειξαν. Ηταν έκπληξη που δεν νίκησε η Σλοβακία το Λιχτενστάιν, αλλά εκτιμώ πως παραμένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης».

Και κατέληξε ως εξής ο Σάντος: « Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της ΕΠΟ τον Αύγουστο για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Εχω ήδη μια πρόταση, θέλω όμως χρόνο για να σκεφτώ το μέλλον μου. Θα ήθελα , πάντως, να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να γράφετε για επαφές μου με τον ΠΑΟΚ, αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει»

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, είπε:

«Το κίνητρο ήταν μεγάλο από την αρχή, γιατί έτσι γίνεται όταν γνωρίζεις πως παίζεις μόνο για τη νίκη. Είχαμε δύναμη και όρεξη για τη νίκη. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο ξεκάθαρο, καθώς έχουμε τρία ματς στην έδρα μας και ένα με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας. Η Βοσνία θα δώσει δύσκολα παιχνίδια και γενικά η διοργάνωση έχει ακόμη δρόμο. Ολα τα ματς κρύβουν παγίδες. Δεν είναι αμελητέο να εξασφαλίζεις τη δεύτερη θέση. Θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και κλείνει θετικά μια χρονιά. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και θα δω τι θα γίνει. Ηταν τρομερή εμπειρία αυτά που πέρασα αυτή τη χρονιά».

Ο Κώστας Μανωλάς υποστήριξε: «Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρώτη θέση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε νίκες. Με τον Σωκράτη τον Παπασταθόπουλο είχαμε καλή συνεργασία. Είναι σπουδαίος αμυντικός και φαίνεται αυτό από τις μεταγραφές που έχει κάνει».

Και η τοποθέτηση του Ορέστη Καρνέζη: «Αγωνιστήκαμε σε πλαστικό χλοοτάπητα, είμαστε όμως καλοί παίκτες και τα καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα γκολ. Εμείς οφείλουμε να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια και ελπίζουμε να στραβοπατήσει η Βοσνία».