Ο ΠΑΟΚ πέταξε για δεύτερη φορά την ευκαιρία να παραμείνει πρώτος στην βαθμολογία των πλέι οφ, αφού ηττήθηκε δίκαια από τον Ατρόμητο με 1-2 στην Τούμπα και έτσι ισοβαθμούν με 10 βαθμούς, σε μια ισοβαθμία χωρίς αντίκρισμα αφού το πλεονέκτημα έχει η ομάδα του Περιστερίου! Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στους 8 βαθμούς και με νίκη στο Περιστέρι –εφόσον χάσει ο ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες –μπορεί να πάρει ακόμη και την πρώτη θέση των πλέι οφ. Ολα λοιπόν παραμένουν ανοικτά και η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την Κυριακή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Τούμπα χθες επέστρεψαν τα λαϊκά δικαστήρια, με τον Ιβάν Σαββίδη να δέχεται για πρώτη φορά αποδοκιμασίες των οπαδών, οι οποίοι του ζητούσαν να διώξει τους πάντες! Οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης συγκέντρωσαν τις περισσότερες διαμαρτυρίες, ενώ για πρώτη φορά ακούστηκαν συνθήματα και εναντίον της διοίκησης Βρύζα.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33′ με τον Σαλπιγγίδη. Το 1-1 έγινε στο 46′ από τον Ναπολεόνι και ο ίδιος παίκτης στο 94′ έκανε το τελικό 1-2. Ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια με Σουμπίνιο και Μπρίτο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Κουμάλο, Σταφυλίδης (79′ Λόρενς), Φωτάκης (68′ Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς (55′ Γεωργιάδης).

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγγλέσιας (70′ Μπάλλας), Καραγκούνης (59′ Μπρίτο), Ουντότζι, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82′ Πίτου Γκαρσία).

Ο Αστέρας, βρέθηκε μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς, με γκολ του Κάφα στο 6′ και του Τσαμπούρη στο 16′. Τα Γιάννινα, προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι και στο 23′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοροβέση μείωσαν σε 2-1.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46′ Ναβάρο, 57′ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79′ Καστέλς), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Ρουμπουλάκου (64′ Τσουκαλάς), Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74′ Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53′ Ιλιτς).