Ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος για μια ομάδα που κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με ολοκληρωτικό μπάσκετ και βάζοντας 100 πόντους στον τελικό στην Ρεάλ Μαδρίτης;

Την απάντηση δεν χρειάστηκε καν να τη σκεφτεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Μα το ελληνικό πρωτάθλημα. Νέους στόχους για την Ευρώπη στη νέα σεζόν» είπε και μαζί με τον αδελφό του Γιώργο αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα τους Κωνσταντίνο, γιατί: «Είναι μαχητής και αυτό που μας έμαθε είναι να παλεύουμε στη ζωή και να μην το βάζουμε κάτω όταν όλα είναι δύσκολα» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος θυμίζοντας ότι: «Ο Ολυμπιακός άλλαξε το μοντέλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σας το είχαμε πει και λίγο παλαιότερα. Νομίζω σιγά – σιγά θα το ακολουθήσουν όλοι».

Οι πρόεδροι που δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι για τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα θυμήθηκαν και το παρελθόν: «Μα είναι φυσικό να αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Θα θυμίσω ότι ο προηγούμενος προπονητής που έχει πετύχει το ριπίτ ήταν ο Πίνι Γκέρσον που τον είχαμε φέρει στον Ολυμπιακό παλαιότερα και απλά κάποιοι είχαν δει μόνο πως τρώει πίτσες στην προπόνηση και δεν ξέρει μπάσκετ. Γενικά δεχτήκαμε μεγάλο πόλεμο αλλά δεν τα παρατήσαμε» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο αδελφός του Παναγιώτης «πέταξε» την μπηχτή του: «Κάποιοι παίκτες έμειναν πιστοί σε αυτή την ομάδα και απολαμβάνουν τις κούπες. Άλλοι προτίμησαν τα εκατομμύρια και αυτά μετράνε στην τράπεζα τώρα, αλλά χωρίς τρόπαιο. Σε κάποιους ρίξαμε είκοσι πόντους προχθές» ήταν το «καρφί» για Παπαλουκά (με τον οποίο βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για οφειλόμενα) και Τεόντοσιτς.