«Ας το βάλει όποιος να ναι, αρκεί να κερδίσουμε. Πάντως εύχομαι αυτή τη φορά να μην χρειαστεί το τελευταίο σουτ, για να γλιτώσουμε αρκετά…εγκεφαλικά»

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στην Κωνσταντινούπολη Γιώργος Πρίντεζης που έδωσε το κύπελλο πέρυσι στον Ολυμπιακό στο τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν είχε χάσει το χιούμορ του στην τελευταία προπόνηση εν’ όψει του μεγάλου τελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή το βράδυ (22.00 – ΕΤ1).

«Μακάρι να τα καταφέρουμε και πάλι, το θέλουμε όλοι πάρα πολύ. Θα παίξει ρόλο η συγκέντρωση και ο ρυθμός» κατέληξε ο χρυσός σκόρερ.

Η ταχύτητα είναι κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης προειδοποιεί:

«Χρειάζεται κοντρολαρισμένο τρέξιμο, δηλαδή να ξέρουμε πότε θα τρέξουμε γιατί αν πέσουμε στην παγίδα να μπούμε στο ρυθμό των αντιπάλων μας, θα μας…σκοτώσει.

Τα ριμπάουντ και ο έλεγχος ρυθμού είναι αυτά που μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι και θα επιχειρήσουμε να τα ελέγξουμε και πάλι, όπως κάναμε άψογα στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ» κατέληξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού που θέλει για μια ακόμα φορά να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου.

Την ίδια ώρα, με το που είχε τελειώσει η προπόνησε του Ολυμπιακού, οι διοργανωτές έστηναν την εξέδρα της απονομής του τροπαίου, για την τελική πρόβα εν όψει του τελικού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κάιλ Χάινς το χάζευαν περισσότερο μηχανικά.

«Όσο κοντά μας φαίνεται, άλλο τόσο είναι μακριά. Θα φανεί στο παρκέ ποιος θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και να φτάσει στην επιτυχία» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού που με τους συνεργάτες του έχουν μελετήσει αρκετά τους Μαδριλένους.

«Είναι μια πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις, κάτι που απαιτεί μεγάλη προσήλωση στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση» κατέληξε ο κόουτς, που είχε δεχτεί νωρίτερα τα θερμά συγχαρητήρια του προκατόχου του Ντούσαν Ιβκοβιτς (ο οποίος μάλιστα είχε έρθει με το μετρό στο γήπεδο για τους ημιτελικούς) αλλά και από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Στράτος Περπέρογλου θύμισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αρκετά «πεινασμένοι» ενώ ο Κάιλ Χάινς είπε ότι για ένα τέτοιο αγώνα χρειάζεται να δώσει η ομάδα το 110% των δυνάμεων της.

Όσο για τους χαμένους πρώην Ερυθρόλευκους του ημιτελικού, τόσο ο Θοδωρής Παπαλουκάς όσο και ο Μίλος Τεόντοσιτς ευχήθηκαν ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του με την κατάκτηση του τροπαίου.

Tο ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι εξασφάλισε έξτρα εισιτήρια και αναμένεται να έχει στο πλευρό τους ακόμα 500-600 φίλους του από όλη την Ευρώπη.