Λάβρος κατά της τακτικής αλλά και των πράξεων της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε το Σάββατο ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, μετά και τη μήνυση που κατάθεσε κατά του χρυσαγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή που επιχείρησε να τον ξυλοκοπήσει.

«Εκτοξεύονται συνεχώς απειλές από τη Χρυσή Αυγή. Απειλήθηκα από τον επικεφαλής του κόμματος ότι δεν θα τολμήσω να κυκλοφορήσω στην Αθήνα. Δεν επιτρέπεται ο αρχηγός ενός κόμματος να απειλεί τον δήμαρχο της πόλης ότι δεν θα μπορεί, πλέον, να κυκλοφορεί» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης στη διάρκεια συνέντευξής του στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Καμίνης δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα τηρήσει τη νομιμότητα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και ότι δράσεις όπως η πρόσφατη στο Γκάζι, όπου συνεργεία του Δήμου ξήλωσαν παράνομες επεκτάσεις καταστημάτων, θα πυκνώσουν.

Στο θέμα που ανέκυψε με τις δηλώσεις της ποιήτριας Κικής Δημουλά για την Κυψέλη και τους μετανάστες, ο Γιώργος Καμίνης εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και εκτίμησε ότι αν η ίδια γνώριζε ότι τα όσα είπε θα βρίσκονταν στο μικροσκόπιο θα ήταν πιο προσεκτική.