Με καθυστέρηση ανέβηκε στη σκηνή η Ριάνα στη συναυλία της στη Βοστώνη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινού στο ασφυκτικά γεμάτο TD Garden. Οι θεατές αποδοκίμασαν την τραγουδίστρια, ενώ δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια και οι τσακωμοί.

Οι θαυμαστές της περίμεναν επί δύο μήνες την εμφάνισή της, καθώς η συναυλία στη Βοστώνη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Diamonds», είχε ακυρωθεί τον Μάρτιο εξαιτίας ασθένειας της Ριάνα.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε τελικά στη σκηνή στις 10 και μισή το βράδυ της Δευτέρας, αντί για τις 9 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οι πόρτες είχαν ανοίξει δε από τις 7 και μισή το βράδυ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ράπερ ASAP Rocky δεν άνοιξε τελικά τη συναυλία, καθώς απουσίαζε εξαιτίας… προβλημάτων υγείας.

Οι διοργανωτές δεν προχώρησαν σε κάποια επίσημη δήλωση και ουδείς ζήτησε συγγνώμη.

Λίγες ώρες αργότερα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, η Ριάνα ανέβασε φωτογραφία από τη συναυλία στο Instagram, σημειώνοντας ότι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βραδιά αυτή. Σας αγαπώ ακόμη περισσότερο τώρα. Σας ευχαριστώ που την κάνατε ξεχωριστή».

Σε μια προσπάθεια τους να δώσουν μια λογική εξήγηση στο περιστατικό αυτό, κάποιοι μιλούν για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ριάνα μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Κρις Μπράουν.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η νεαρή τραγουδίστρια καθυστέρησε επειδή παρακολουθούσε τον αγώνα μπάσκετ Chicago Bulls – Miami Heat.